Meny
Søk

Kvalitet på våre diamanter

Alle våre diamanter er 100% naturlige. Vi selger ikke kunstig klarhetsforbedrede (CE) diamanter.

Alle våre GIA sertifiserte diamanter har markedets beste slipegradering (GIA 3 x Excellent). Dette betyr at diamantene våre oppnår maksimal briljans.

Vi tilbyr våre GIA sertifiserte diamanter i tre kvaliteter:

1. Wesselton(H) farge og SI2 klarhet. Dette er kvaliteten som du vanligvis får kjøpt hos de fleste norske gullsmedforretninger. Diamantene på 0.30 carat hver eller mer er alltid perfekt slipte (GIA 3 x Excellent Cut) og utstråler derfor maksimal briljans. Dette er en god kvalitet og anbefales til deg som ønsker å få mest carat for pengene.

2. Top Wesselton(F) farge og VS2 klarhet. Dette er diamanter av meget høy kvalitet. Diamantene på 0.20 carat hver eller mer er perfekt slipte (GIA 3 x Excellent Cut) og utstråler derfor maksimal briljans. De har den høyeste Top Wesselton fargen, og er helt klare for det blotte øye. Denne kvaliteten gir deg den beste balansen mellom diamantens størrelse og høy kvalitet i forhold til pris. Hvis du er usikker på hvilken kvalitet du skal velge, anbefaler vi denne kvaliteten.

3. River(D) farge og VVS2 klarhet. Dette er diamanter av eksklusiv kvalitet. De har markedets beste farge (D, River) og er helt klare. Diamantene er i tillegg perfekt slipte (GIA 3 x Excellent Cut) og oppnår dermed maksimal briljans. Denne kvaliteten kan anbefales til deg som ønsker å kjøpe svært sjeldne og unike diamanter.

Ser du etter en kvalitet eller slip som vi ikke tilbyr på våre nettsider? Ta kontakt med oss! Vi kan levere alle type diamanter til garantert landets beste priser.
 

Hvordan vet du at det du kjøper hos oss er slik som beskrevet?

Vi er en norskregistrert gullsmedbutikk med organisasjonsnummer 996188566 og medlem av Norges gullsmedforbund. Å handle i vår nettbutikk er som å handle i en vanlig gullsmedforretning.

Noen synes kanskje at netthandel kan være vanskelig fordi man ikke får se produktet før man kjøper det. Dette har vi full forståelse for. Det er derfor vi bruker så mye tid på å beskrive varen så nøyaktig som mulig, i tillegg til å tilby deg ubetinget angrerett i 90 dager og fri frakt på alle kjøp. Alle våre bilder er av det spesifikke produktet, og vi legger ofte ut flere bilder i ulike vinkler slik at du kan få en god formening om hvordan produktet ser ut.

Hos oss står GIA diamantsertifikatene for den garantien som du trenger når du handler diamanter. GIA er verdens ledende gemologisenter og har utviklet det moderne graderingssystemet for diamanter. Dette systemet brukes av de aller fleste i diamantbransjen over hele verden, også i Norge. GIA er i tillegg mest annerkjent og har de strengeste kravene til sertifisering og trygghet.

Vi selger ikke brukte produkter.
 

Hva betyr «butikkprisen» som er oppgitt i annonsene?

Butikkprisen som er oppgitt gjenspeiler produktets gjennomsnittlige pris på det norske markedet. Det vil si hva et tilsvarende produkt gjennomsnittslig koster hos en lokal gullsmedforretning. Dette er basert på en statistisk utregning basert på et stort utvalg av produkter fra norske gullsmedforretninger, og er derfor representativt. Dette må ikke forvekles med såkalte veiledende priser, som ofte viser høyere priser enn det som er realiteten.

Det er verdt å merke seg at våre priser på den høyeste kvaliteten vår, ofte er lavere enn hva du må betale for den tradisjonelle gullsmedkvaliteten hos norske gullsmedforretninger.
 

Derfor har vi lavere priser enn alle andre

- Vi handler direkte fra noen av verdens største og mest seriøse leverandører. Dette gjør at vi unngår dyre mellomledd som tradisjonelle forhandlere må forholde seg til. 

- Vår forretningsstrategi går ut på at vi heller foretrekker å selge mange varer med mindre fortjeneste per vare, enn få varer med høy fortjeneste per vare. På denne måten sikrer vi oss flest mulig fornøyde kunder, slik at våre kunder ønsker å handle av oss igjen, og anbefaler oss videre til andre. 

- Vi er en ren nettbutikk med minimale kostnader. Vi unngår å leie dyre lokaler, og dette kommer kundene tilgode.
 

Prisgaranti

Diamanter.no ønsker å ha de beste prisene i Norge, og det kan vi stolt påstå at vi har. Derfor garanterer vi at hvis du finner et tilsvarende produkt billigere hos en annen norsk gullsmed eller nettbutikk, vil vi refundere mellomlegget på dagen. Denne garantien gjelder 3 måneder fra kjøpsdato.

Innlogging
Personvern
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.


help desk software